Μοσχαράκι με πιπεριές 2 ψήφοι

Από ΕΙΡΗΝΗ Τ.
Μοσχαράκι με πιπεριές
'Ενα υπέροχο πιάτο για γιορτινό τραπέζι!
 
 

Υλικά (6-8 μερίδες)

2 κιλά μοσχάρι
5 πιπεριές Φλωρίνης
1/2 κιλό Γκούντα τριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε το μοσχάρι σαν να το κάναμε κοκκινιστό κατσαρόλας, το στραγγίζουμε από την σάλτσα και όπως είναι το τοποθετούμε σε ένα μέτριο πυρέξ. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του πυρέξ, μετά ανοίγουμε τις πιπεριές Φλωρίνης ώστε να καλύψουμε το κρέας και από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 20-35 λεπτά.
1 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες