Υλικά
1 φλιτζ. μαγιονέζα
1 κουταλάκι σκόρδο λιωμένο
50 γρ. φιλέτα αντσούγας ψιλοκομμένα
1 κουταλιά μαϊντανός τεμαχισμένος
1 κουταλιά σάλτσα ντομάτας
1 κουταλάκι σκόρδο λιωμένο
50 γρ. φιλέτα αντσούγας ψιλοκομμένα
1 κουταλιά μαϊντανός τεμαχισμένος
1 κουταλιά σάλτσα ντομάτας
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα συστατικά. Σεβίρουμε με ψάρι κρύο ή τηγανητό ή θαλασσινά ή το χρησιμοποιούμε ως εμβάπτισμα (dipping sauce) ή ως συνοδευτικό για ωμά ή βρασμένα θαλασσινά.Σημ. Δίνει ποσότητα 1 φλιτζανιού.