Υλικά
1 ψάρι μεγάλο (συναγρίδα, φαγκρί) καθαρισμένο
7 φλιτζ. νερό
3/4 φλιτζ. λάδι
5 καρότα
3 ρίζες σέλινο
3 κρεμμύδια
1 δαφνόφυλλο
3 πατάτες
μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι
7 φλιτζ. νερό
3/4 φλιτζ. λάδι
5 καρότα
3 ρίζες σέλινο
3 κρεμμύδια
1 δαφνόφυλλο
3 πατάτες
μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια το ψάρι.2. Βάζουμε τα λαχανικά με το νερό να βράσουν. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το δαφνόφυλλο. Μόλις βράσουν ρίχνουμε το ψάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά περίπου/
3. Σερβίρουμε σε πιατέλα συνοδευόμενο από μαγιονέζα.