Μαγιονέζα 20 ψήφοι

Μαγιονέζα
Μια χορταστική μαγιονέζα για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους ή/και δεν θέλουν αλάτι.
 
 

Υλικά (1-1,5 φλιτζάνι)

1 αβγό
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
1/2 κουταλάκι ξηρή μουστάρδα (2 ml)
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο (250 ml)

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε το αβγό, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και το 1/4 του λαδιού στο μπλέντερ. Αναμιγνύουμε στη χαμηλή ταχύτητα, προσθέτοντας γρήγορα το υπόλοιπο λάδι για 20 δευτερόλεπτα. Φυλάμε τη μαγιονέζα μέσα σε βάζο σκεπασμένη στο ψυγείο.
3 αστέρια από 20 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες