Υλικά (6 μερίδες)
6 κομμάτια κόντρα φιλέτο από μοσχάρι
1/4 φλιτζάνι σκούρα ζάχαρη
1 1/2 κουταλιά μουστάρδα σκόνη
1 κουταλιά ξύδι
1 φλιτζάνι μπίρα
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 δαφνόφυλλο
Εκτέλεση
Βάζουμε άλα τα υλικά να βράσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μίγμα να σιγοβράσει με την κατσαρόλα ξεσκέπαστη για 10 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω στα φιλέτα και τα αφήνουμε 1 ως 2 ώρες, φροντίζοντας στο διάστημα αυτό να τα γυρίζουμε πότε- πότε. Τα ψήνουμε ώσπου να πάρουν χρυσό-καφέ χρώμα και από τις δύο πλευρές.