Αλείφετε τα φιλέτα με τη σόγια σος και το σκόρδο και τα αφήνετε μια ολόκληρη νύχτα στο ψυγείο. Κόβετε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζετε σε τηγάνι με λίγο βούτυρο. Τα σκεπάζετε με νερό και τα βράζετε ώσπου να μαλακώσουν. Βάζετε κάθε φιλέτο πάνω σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο. Ρίχνετε 2-3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια, πασπαλίζετε με μαϊντανό και περιχύνετε 2 κουταλιές κόκκινο κρασί. Κλείνετε το αλουμινόχαρτο. Ψήνετε τα φιλέτα στο μπάρμπεκιου περισσότερη ή λιγότερη ώρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.