Υλικά (4 μερίδες)
250 γρ. μακαρόνι, πένες, ριγκατόνι ή άλλο μέτριου μεγέθους ζυμαρικό
3 φλιτζ. ανθάκια μπρόκολου
1/3 φλιτζ. συν 2 κουταλιές ντρέσινγκ σαλάτας Caesar
350 γρ γαρίδες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες
1/4 κουταλάκι νιφάδες κόκκινου πιπεριού καυτερές
1/4 φλιτζ. τυρί ρομάνο φρεσκοτριμμένο
3 φλιτζ. ανθάκια μπρόκολου
1/3 φλιτζ. συν 2 κουταλιές ντρέσινγκ σαλάτας Caesar
350 γρ γαρίδες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες
1/4 κουταλάκι νιφάδες κόκκινου πιπεριού καυτερές
1/4 φλιτζ. τυρί ρομάνο φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό και 3 λεπτά πριν βράσει, ρίχνουμε τα ανθάκια του μπρόκολου.2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ντρέσινγκ σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
3. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις νιφάδες πιπεριού, σοτάρουμε ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά ή μέχρι οι γαρίδες να ασπρίσουν. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό με το μπρόκολο, τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, προσθέτουμε το υπόλοιπο 1/3 φλιτζ. ντρέσινγκ και το μίγμα γαρίδας και ανακατεύουμε καλά.
4. Ρίχνουμε από πάνω τυρί και σερβίρουμε.