Αυγά γεμιστά με σαρδέλες 1 ψήφοι

Αυγά γεμιστά με σαρδέλες
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


4 αβγά σφικτοβρασμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
100 γρ. σαρδέλες από κονσέρβα σε λάδι, στραγγισμένες, χωρίς τα κόκαλα και ψιλοκομμένες
1 κουταλιά τρίμματα από φρέσκο λευκό ψωμί
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
αλάτι και πιπέρι
κομμένος μαϊντανός για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά.
2. Λιώνουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των αυγών, τις σαρδέλες, τα τρίμματα ψωμιού, τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και τα κτυπάμε ώσπου να ανακατευτούν καλά.
3. Βάζουμε το μίγμα μέσα στα μισά ασπράδια των αυγών. Γαρνίρουμε με κομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με ψωμί ολικής άλεσης και βούτυρο.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες