Αυγά βραστά με ζαμπόν 3 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Αυγά βραστά με ζαμπόν
 
 

Υλικά (2 μερίδες)

2 αυγά βραστά
2 φέτες ζαμπόν εξαιρετικής ποιότητας
λίγο τυρί τύπου μασκαρπόνε
αλάτι, ταμπάσκο
λίγο άνηθο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα αυγά στη μέση και ρίχνουμε τους κρόκους στο μιξεράκι, προσθέτουμε λίγο από το ζαμπόν και ανακατεύουμε με δύναμη, προσθέτουμε λίγο τυρί ώστε να πάρουμε ένα μείγμα αρκετά πηκτό που το χωρίζουμε με το πηρούνι. Προσθέτουμε αλάτι κι ελάχιστο ταμπάσκο. Γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών με το μείγμα και γαρνίρουμε το πιάτο με το υπόλοιπο μείγμα, ψιλοκομμένο ζαμπόν και ψιλοκομμένο άνηθο.
2 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες