Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό αρακά
1/2 κιλό κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
6-7 κ.σ. λάδι
200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
125 ml νερό ή ζωμό
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 κιλό κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
6-7 κ.σ. λάδι
200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
125 ml νερό ή ζωμό
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σοτάρετε στη χύτρα τα κρεμμυδάκια με το λάδι.Προσθέτετε το ζαμπόν, τον αρακά, αλάτι, πιπέρι και το νερό.
Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε για 5-7 λεπτά.
Ανοίγετε τη χύτρα και προσθέτετε τον άνηθο.