Υλικά
1 κότα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κονσέρβες τοματάκι
1 σακουλάκι αρακά
1 1/2 φλιτζάνι νερό
3 πατάτες
αλάτι, πιπέρι
λίγο κόκκινο κρασί
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κονσέρβες τοματάκι
1 σακουλάκι αρακά
1 1/2 φλιτζάνι νερό
3 πατάτες
αλάτι, πιπέρι
λίγο κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει
-Μόλις πάρει 2-3 βράσεις ρίχνετε το νερό και περιμένετε να βράσει πάλι
-Προσθέτετε τον αρακά και τις πατάτες κομμένες στα 8
-Αφήνετε να ψηθούν μέχρι να μείνουν με την σάλτσα τους.