Κοτόπουλο ψητό κατσαρόλας 6 ψήφοι

Κοτόπουλο ψητό κατσαρόλας
 
 

Υλικά

1 κότα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

-Τρίβετε την κότα με μία λεμονόκουπα
-Αλατοπιπερώνετε
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι και τσιγαρίζετε ελαφρά
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε
-Χαμηλώνετε την φωτιά
-Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό σκεπάζετε και αφήνετε να βράσει
-Μόλις τελειώσει το νερό ξαναρίχνετε νερό σκεπάζετε και αφήνετε να βράσει
-Επαναλαμβάνετε μέχρι να ψηθεί.
2 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες