Υλικά
500 γρ. καβουρόψιχα κονσέρβα
1 σαλάτα γαλλική
4 ντομάτες κομμένες ροδέλες
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1/2 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
10 ελιές Καλαμών
μερικά κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένα
1 κ.σ. κάππαρη
Για την βινεγκρέτ
2 κ.σ. μαγιονέζα
2 αντζούγιες
1 κ.γ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό ενόςλεμονιού
λίγο αλάτι
1 σαλάτα γαλλική
4 ντομάτες κομμένες ροδέλες
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1/2 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
10 ελιές Καλαμών
μερικά κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένα
1 κ.σ. κάππαρη
Για την βινεγκρέτ
2 κ.σ. μαγιονέζα
2 αντζούγιες
1 κ.γ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό ενόςλεμονιού
λίγο αλάτι