Υλικά (4 μερίδες)
250 γρ. φετουτσίνια ή χυλοπίτες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
250 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο κρέας καβουριού τριμμένο
250 γρ. φύλλα από κινέζικο λάχανο χοντροκομμένα
4 κουταλιές σάλτσα από τσίλι και φασόλια
2 κουταλιές σόγια σος
250 ml ζωμός λαχανικών
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το διατηρούμε ζεστό.2. Σε ένα wok ή μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι. Τηγανίζουμε αναδεύοντας το καβούρι και το κινέζικο λάχανο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε την σάλτσα τσίλι και φασολιών,τη σόγια σος και το ζωμό. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό. Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε αμέσως.