Υλικά (4 μερίδες)
250 γρ. κους κους
300 ml νερό κρύο
3 ντομάτες σε φέτες
1 αγγούρι σε κύβους
8 φρέσκα κρεμμυδάκια σε κομματάκια
4 κουτ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
12 ελιές ψιλοκομμένες
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:
χυμό από ένα λεμονί
6 κουτ. ελαιόλαδο
ξύσμα από ένα λεμονί
300 ml νερό κρύο
3 ντομάτες σε φέτες
1 αγγούρι σε κύβους
8 φρέσκα κρεμμυδάκια σε κομματάκια
4 κουτ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
12 ελιές ψιλοκομμένες
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:
χυμό από ένα λεμονί
6 κουτ. ελαιόλαδο
ξύσμα από ένα λεμονί