Υλικά (2-4 μερίδες)
250 γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κύβους των 1,5 εκ.
2 φλιτζ. ζυμαρικό πεταλούδες βρασμένες και στραγγισμένες
1 κονσέρβα των 275 γρ. μανταρίνια, στραγγισμένα ή 500 γρ. μανταρίνια φρέσκα χωρίς κουκούτσια και πέτσα με τις φέτες κομμένες στη μέση.
1 μέτριο κόκκινο μήλο, κομμένο
1 φλιτζ. ρώγες σταφυλιού χωρίς κουκούτσια κομμένες στη μέση
1/2 φλιτζ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 κουταλιές συμπυκνωμένος ζωμός πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι τζίντζερ
2 φλιτζ. ζυμαρικό πεταλούδες βρασμένες και στραγγισμένες
1 κονσέρβα των 275 γρ. μανταρίνια, στραγγισμένα ή 500 γρ. μανταρίνια φρέσκα χωρίς κουκούτσια και πέτσα με τις φέτες κομμένες στη μέση.
1 μέτριο κόκκινο μήλο, κομμένο
1 φλιτζ. ρώγες σταφυλιού χωρίς κουκούτσια κομμένες στη μέση
1/2 φλιτζ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 κουταλιές συμπυκνωμένος ζωμός πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι τζίντζερ