Υλικά (2-4 μερίδες)
250 γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κύβους
1 φλιτζ. ζυμαρικό (ταλιατέλες ή πεταλούδες)
250 γρ. μανταρίνια φρέσκα χωρίς κουκούτσια
1 αβοκάντο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 πράσινο μήλο, κομμένο σε κύβους
1 φλιτζ. μικρές ρώγες σταφυλιού χωρίς κουκούτσια (σουλτανίνα)
1 φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
5 κουταλιές συμπυκνωμένος ζωμός πορτοκαλιού
1/4 κουταλάκι τζίντζερ
1 φλιτζ. ζυμαρικό (ταλιατέλες ή πεταλούδες)
250 γρ. μανταρίνια φρέσκα χωρίς κουκούτσια
1 αβοκάντο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 πράσινο μήλο, κομμένο σε κύβους
1 φλιτζ. μικρές ρώγες σταφυλιού χωρίς κουκούτσια (σουλτανίνα)
1 φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
5 κουταλιές συμπυκνωμένος ζωμός πορτοκαλιού
1/4 κουταλάκι τζίντζερ
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και παγώνουμε.
|