Υλικά (2-4 μερίδες)
ψάρι τόνος σε κονσέρβα (2)
τριμμένο λάχανο και καρότο
1 κρεμμύδι
σκόρδο σε σκόνη
λίγη ωμή ρόκα
λίγο ωμό σπανάκι
λίγο πελτέ ή/και έτοιμη κόκκινη σάλτσα
αλάτι, πιπέρι, λάδι
τριμμένη φρυγανιά
τριμμένο λάχανο και καρότο
1 κρεμμύδι
σκόρδο σε σκόνη
λίγη ωμή ρόκα
λίγο ωμό σπανάκι
λίγο πελτέ ή/και έτοιμη κόκκινη σάλτσα
αλάτι, πιπέρι, λάδι
τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.Προαιρετικά μπορούμε να τηγανίσουμε λίγα ψιλοκκομένα μανιτάρια με λάδι, αλάτι και ψιλοκομμένο σκόρδο και να τα προσθέσουμε στην σαλάτα αυτή.