Πασχαλινή τηγανιά με κρασί
Αυτή τη φορά δεν θα δώσω συνταγή της οποίας είμαι γνωστής, αλλά μια εύκολη και νόστιμη συνταγή της υπεροχής Αργυρός Μπαρμπαρίγου που δοκίμασα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Ένας τέλειος πεντανόστιμος μεζές.
Υλικά (4 μερίδες)
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 συκωταριά αρνίσια
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 μαρούλι χοντροκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
αλάτι
πιπέρι
1 συκωταριά αρνίσια
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 μαρούλι χοντροκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
αλάτι
πιπέρι