Κοχύλια με σπανάκι, τοματάκια και κάρυ 1 ψήφοι

Κοχύλια με σπανάκι, τοματάκια και κάρυ
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ ζυμαρικό κοχύλια
250 γρ σπανάκι κατεψυγμένο
250 γρ τοματάκια κομμένα στη μέση
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι σκορδόσκονη
1 κουταλάκι κάρι
2-3 κόκκινα ξηρά τσίλι ή κατά τη γεύση

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα και βάζουμε το σπανάκι (χωρίς να το αποψύξουμε) και τα τοματάκια. Όταν πάρει βράσει και ομογενοποιηθούν τα συστατικά προσθέτουμε το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
3. Ανακατεύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες