Υλικά (4 μερίδες)
400 γρ. ζυμαρικό κοχύλια ή βίδες
φλούδα από 1 λεμόνι τριμμένη
7 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
3 κουταλιές σόγια σος
100 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου (παλαμίδας) βρασμένο ή στον ατμό
1 φλιτζ. κομμένη κόκκινη πιπεριά
1 φλιτζ. πράσινα φασόλια, κομμένα σε λωρίδες και ζεματισμένα
1 φλιτζ. κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε δακτυλίδια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
5 κουταλιές λευκό ξύδι
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο
1 κουταλιά ξεραμένο άνηθο
φλούδα από 1 λεμόνι τριμμένη
7 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
3 κουταλιές σόγια σος
100 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου (παλαμίδας) βρασμένο ή στον ατμό
1 φλιτζ. κομμένη κόκκινη πιπεριά
1 φλιτζ. πράσινα φασόλια, κομμένα σε λωρίδες και ζεματισμένα
1 φλιτζ. κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε δακτυλίδια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
5 κουταλιές λευκό ξύδι
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο
1 κουταλιά ξεραμένο άνηθο