Υλικά (4 μερίδες)
450 γρ. ζυμαρικό κοχύλια ή βίδες
125 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου (παλαμίδας) βρασμένο ή στον ατμό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές μουστάρδα Dijon
9 κουταλιές λευκό ξύδι
φλούδα από 1,5 λεμόνι τριμμένη
6 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σόγια σος
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο
1 κουταλιά ξεραμένο άνηθο
1 φλιτζ. κομμένη κόκκινη πιπεριά
1 φλιτζ. πράσινα φασόλια, κομμένα σε λωρίδες και ζεματισμένα
2/3 φλιτζ. κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε δακτυλίδια
125 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου (παλαμίδας) βρασμένο ή στον ατμό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές μουστάρδα Dijon
9 κουταλιές λευκό ξύδι
φλούδα από 1,5 λεμόνι τριμμένη
6 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σόγια σος
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο
1 κουταλιά ξεραμένο άνηθο
1 φλιτζ. κομμένη κόκκινη πιπεριά
1 φλιτζ. πράσινα φασόλια, κομμένα σε λωρίδες και ζεματισμένα
2/3 φλιτζ. κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε δακτυλίδια