Υλικά (6-8 μερίδες)
3/4 του πακέτου βιτάμ
4-5 μήλα
2 φλ. ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
Καρύδια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3-4 αυγά
1 φλ. αλεύρι
4-5 μήλα
2 φλ. ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
Καρύδια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3-4 αυγά
1 φλ. αλεύρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ζάχαρη, το αλεύρι και το μπέικιν. Τα ανακατεύουμε κι έτοιμη η ζύμη μας. Λιώνουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί, έχοντας το μάτι της κουζίνας μας σε χαμηλή φωτιά, το βιτάμ με 1 φλιτζάνι ζάχαρη, ρίχνουμε την κανέλα και απομακρύνουμε το ταψί από το μάτι.Ρίχνουμε πάνω από το μείγμα τα μήλα κομμένα σε ροδέλες και καρύδια χοντροκομμένα. Μετά στρώνουμε τη ζύμη να καλύψει όλο το ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Τέλος μόλις κρυώσει αναποδογυρίζουμε σε φαρδιά πιατέλα τη μηλόπιτα και ...καλή όρεξη. θα γλύφετε τα δάκτυλά σας!