Υλικά (4-6 μερίδες)
1 ματσάκι δυόσμος
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 κιλό ρύζι (της αρεσκείας σας)
1 κιλό χοιρινό
αλάτι - πιπέρι
ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 κιλό ρύζι (της αρεσκείας σας)
1 κιλό χοιρινό
αλάτι - πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε κατόπιν το κρέας ψιλοκομμένο και τέλος το ρύζι. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουταλίτσα να τσιγαριστούν τα υλικά μας λίγο και προσθέτουμε το ανάλογο νερό, το δυόσμο και το αλατοπίπερο και χαμηλώνουμε τελείως το μάτι της κουζίνας.Σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθεί το φαγάκι μας με σκεπασμένο καπάκι.