Τηγανητό χοιρινό με φρέσκα κρεμμυδάκια 8 ψήφοι

Τηγανητό χοιρινό με φρέσκα κρεμμυδάκια
Στην εύκολη και γρήγορη αυτή συνταγή μαρινάρουμε το χοιρινό στο ρυζόκρασο και το σοτάρουμε.
 
 

Υλικά (2 μερίδες)

250 γρ. χοιρινό τεμαχισμένο
1 κουταλιά ρυζόκρασο
450 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές ελαφριά σόγια σος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

1. Αναμιγνύουμε το χοιρινό με τη σόγια σος και το ρυζόκρασο.
2. Πλένουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κόβουμε σε μήκη των 5 εκ.
3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό.
4. Όταν χοιρινό αλλάξει χρώμα, προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αλάτι κατά τη γεύση.
5. Αναμιγνύουμε καλά και τα βγάζουμε από τη φωτιά πριν τα φρέσκα κρεμμυδάκια αρχίσουν να αποδίδουν τους χυμούς τους.
6. Το σερβίρουμε καυτό με ρύζι
2 αστέρια από 8 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες