Υλικά (1-1,5 φλιτζάνι)
1 βαζάκι (215 γρ.) ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά ή αμύγδαλο
2 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες καυτερές πιπεριές
1 κουταλάκι ζάχαρη σκούρα
1/2 κουταλάκι αλάτι
6-7 φύλλα φρέσκος δυόσμος
2 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες καυτερές πιπεριές
1 κουταλάκι ζάχαρη σκούρα
1/2 κουταλάκι αλάτι
6-7 φύλλα φρέσκος δυόσμος
Εκτέλεση
Τα λιώνουμε όλα μαζί στο μπλέντερ μέχρι να σχηματισθεί ομοιόμορφος πολτός. Το κρυώνουμε στο ψυγείο.
|