Υλικά (15 κομμάτια)
Για το κέικ:
4 αυγά
4 φλ. καφέ σπορέλαιο
7φλ. καφέ ζάχαρη
10 φλ. καφέ αλεύρι
4 φλ. καφέ γάλα
1 μπέικιν πάουντερ
ξύσμα και χυμό 1 πορτοκαλιού
1 σακουλάκι τρούφα
Για το γλάσο
2 ποτήρια νερό
2 κ.σ. βιτάμ
2 πλάκες κουβερτούρα
1 σακουλάκι ινδοκάρυδο
4 αυγά
4 φλ. καφέ σπορέλαιο
7φλ. καφέ ζάχαρη
10 φλ. καφέ αλεύρι
4 φλ. καφέ γάλα
1 μπέικιν πάουντερ
ξύσμα και χυμό 1 πορτοκαλιού
1 σακουλάκι τρούφα
Για το γλάσο
2 ποτήρια νερό
2 κ.σ. βιτάμ
2 πλάκες κουβερτούρα
1 σακουλάκι ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Για το κέικ: Ρίχνουμε το λάδι και την ζάχαρη σε ένα μπολ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μετά ρίχνουμε τα ασπράδια και μετά τους κρόκους των αυγών. Ύστερα ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα, το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν λίγο λίγο εναλλάξ με το γάλα και τέλος την τρούφα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.Για το γλάσο: Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε το νερό, την κουβερτούρα, το βιτάμ και τα ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσουν. Όταν γίνει αυτό τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Συναρμολόγηση: Όταν γίνει το κέικ το κόβουμε κομματάκια και του ρίχνουμε με προσοχή το γλάσο από όλες της πλευρές και μετά πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο.