Υλικά (6-8 κομμάτια)
350 γρ. σκληρό αλεύρι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
200 ml ζεστό νερό
1 κουτ. γλυκού αλάτι
3 κουταλιές λάδι
κλωναράκια δενδρολίβανου
100 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 ντοματούλες σε φέτες
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
200 ml ζεστό νερό
1 κουτ. γλυκού αλάτι
3 κουταλιές λάδι
κλωναράκια δενδρολίβανου
100 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 ντοματούλες σε φέτες
Εκτέλεση
Κοσκινίζετε το αλεύρι σε ένα μπολ. Προσθέτετε την μαγιά, το αλάτι, 1 1/2 κουτάλια από το λάδι και το νερό και ανακατεύετε καλά και ζυμώνετε ώσπου να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την αφήνετε στην άκρη σκεπασμένη για καμιά ώρα ώσπου να φουσκώσει. Ανοίγετε την ζύμη με πλαστή την ακουμπάτε σε ταψάκι που έχετε λαδώσει και την πιέζετε με τα δάχτυλα σας. Τοποθετείτε πάνω τις ντομάτες μερικά κλωνάρια δενδρολίβανου και το τυρί και ραντίζετε με το υπόλοιπο λάδι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 30 λεπτά περίπου, το βγάζετε, το αφήνετε λιγάκι να κρυώσει και κόβετε.
|