Υλικά (4 μερίδες)
1 μπούτι αρνιού ξεκοκαλισμένο (1 κιλό περίπου)
2 κρεμμύδια ξερά
1 ξύλο κανέλας
10 γαρύφαλλα
Φλούδα από μισό πορτοκάλι
1 κλαδί φρέσκου δεντρολίβανου
Ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
200 γραμ. αρακά
2-3 μέτριες πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κλωνάρια σέλερυ κομμένα σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 κρεμμύδια ξερά
1 ξύλο κανέλας
10 γαρύφαλλα
Φλούδα από μισό πορτοκάλι
1 κλαδί φρέσκου δεντρολίβανου
Ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
200 γραμ. αρακά
2-3 μέτριες πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κλωνάρια σέλερυ κομμένα σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο