Υλικά (10-15 κομμάτια περίπου)
250 γρ. φύλλα κρούστας
2 φλιτζάνια μπεσαμέλ
1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι λάδι με βασιλικό (σάλτσα πέστο)
4 αυγά
λάδι ή βούτυρο για τα φύλλα
αλάτι (προαιρετικά)
2 φλιτζάνια μπεσαμέλ
1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι λάδι με βασιλικό (σάλτσα πέστο)
4 αυγά
λάδι ή βούτυρο για τα φύλλα
αλάτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τη φέτα σε ένα μπολ. Κτυπάμε ελαφρά τα αυγά και αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά.2. Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ, στρώνουμε τα μισά φύλλα, αλείφοντάς τα με βούτυρο ή λάδι. Ρίχνουμε το μείγμα, στρώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα, τα χαράζουμε.
3. Ψήνουμε σε 200οC για 45 λεπτά περίπου.