Τυρί σε κρούστα φουντουκιού 1 ψήφοι

Τυρί σε κρούστα φουντουκιού
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


6 φέτες κατσικίσιου τυριού
100 γρ. σκόνη φουντουκιού
1αβγό
αλατοπίπερο
λίγο γάλα

Εκτέλεση

Χωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι και δουλέψτε τα με λίγο γάλα και αλατοπίπερο. Βουτήξτε τις φέτες διαδοχικά στον κρόκο, το ασπράδι και το φουντούκι. Τηγανιστέ για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με σαλάτα ανάμικτη, πικάντικη, λίγο όξινη και λάδι φουντουκιού φυσικά!
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες