Υλικά (4 μερίδες)
25 γρ βούτυρο
125 γρ μυζήθρα τριμμένη ή φέτα κομματιασμένη
750 γρ σπαγγέτι βρασμένα
16 μεγάλες ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια και κομμένες
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε το τυρί ανακατεύοντας. Βάζουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να καλυφθούν από το βούτυρο και το τυρί. Προσθέτουμε τις ελιές, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
|