Σπαγγέτι Ελληνικά 3 ψήφοι

Σπαγγέτι Ελληνικά
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
425 γρ τομάτες από κονσέρβα κομμένες μαζί με βασιλικό, σκόρδο και ρίγανη
1/2 φλιτζ πράσινο κρεμμυδάκι κομμένο
1/4 φλιτζ μαϊντανός κομμένος
3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
250 γρ σπαγγετίνι βρασμένα
1 φλιτζ τυρί φέτα κομματιασμένο
125 γρ ελιές μαύρες κομμένες
Γαρνίρισμα: φέτες λεμονιού, πράσινα κρεμμυδάκια, κλαράκια μαϊντανού

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το σκόρδο σε καυτό λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τις τομάτες και τα επόμενα 3 συστατικά και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν καλά. Ανακατεύουμε το μίγμα τομάτας, το ζυμαρικό, το τυρί και τις ελιές. Σερβίρουμε αφού γαρνίρουμε, αν θέλουμε.
3 αστέρια από 3 επισκέπτες