Ελληνική σαλάτα με σκόρδο 5 ψήφοι

Ελληνική σαλάτα με σκόρδο
 
 

Υλικά (6 μερίδες)


6 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
1 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι κόκκινο ξύδι
1 μεγάλο κεφάλι κόκκινο λάχανο κομμένο σε μπουκιές
3 μεγάλες ντομάτες ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
1/2 αγγούρι ξεσποριασμένο και χοντροκομμένο
1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
3/4 φλιτζάνι τυρί φέτα χοντροκομμένο

Εκτέλεση

1. Κτυπάμε τα πρώτα 4 συστατικά σε ένα μικρό μπολ για να αναμιχθούν. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
2. Αναμιγνύουμε το λάχανο, τις ντομάτες, το αγγούρι και τις ελιές σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το ντρέσινγκ.
3. Ρίχνουμε από πάνω το τυρί και σερβίρουμε.
3 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες