Υλικά (8 μερίδες)
1/2 κεφάλι μαρούλι σχισμένο σε κομμάτια
1/2 κεφάλι λάχανο σχισμένο σε κομμάτια
1 αγγούρι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
1/2 κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 μίσχοι σέλερι κομμένοι
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες κομμένες σε φέτες
200γρ. τυρί φέτα κομματιασμένο
2/3 φλιτζάνι μίγμα ελαιολάδου και ξυδιού (2/1) κτυπημένο
1/2 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι πιπέρι