Υλικά (4 μερίδες)
4 κομμάτια σέλερι, ψιλοκομμένα
2 πράσα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 ματσάκι νεροκάρδαμο, πλυμένο
και ψιλοκομμένο
1 καρδιά μαρουλιού, ψιλοκομμένη
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν
1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και λιωμένη
1 μικρό ματσάκι μάραθο, ψιλοκομμένο
600 ml ζωμό κότας
300 ml αποβουτυρωμένο γάλα
50 γρ. ταλιατέλες, κομμένες σε μικρά κομμάτια
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι