Ντιπ από αντσούγα, πράσινες ελιές και πιπεριές 5 ψήφοι

Ντιπ από αντσούγα, πράσινες ελιές και πιπεριές
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

1 φλιτζ. ξινή κρέμα ή κρέμα γάλακτος με λεμόνι ή τυρί κρέμας με λεμόνι
1/2 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη
1/2 φλιτζ. πράσινες πιπεριές τουρσί
1,5 κουταλάκι πάστα αντσούγας
1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
νιφάδες πιπεριού ή λίγο πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση

Εκτέλεση

Λιώνουμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα συστατικά και τα παγώνουμε.
2 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες