Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ σελινόριζα
6 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά κέτσαπ
1/2 κουταλιά μουστάρδα ντιζόν
1/3 φλυτζανιού κονιάκ (τουλάχιστον 5 αστέρων!)
2 αβγά σφιχτοβρασμένα
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
6 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά κέτσαπ
1/2 κουταλιά μουστάρδα ντιζόν
1/3 φλυτζανιού κονιάκ (τουλάχιστον 5 αστέρων!)
2 αβγά σφιχτοβρασμένα
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Ψιλοτρίβουμε τη σελινόριζα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Χύνουμε από πάνω το ντρέσινγκ (μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, κονιάκ καλά ανακατεμένα) και την αφήνουμε για 1 ώρα.2. Ψιλοκόβουμε τα ασπράδια των αυγών και τα ανακατεύουμε με τη σελινόριζα. Ρίχνουμε από πάνω τους κρόκους των αβγών τριμμένους και το μαϊντανό και σερβίρουμε.