Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ σελινόριζα
6 κουταλιές γαλλικό ντρέσινγκ
2 αβγά σφιχτοβρασμένα
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
6 κουταλιές γαλλικό ντρέσινγκ
2 αβγά σφιχτοβρασμένα
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Ψιλοτρίβουμε τη σελινόριζα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Χύνουμε από πάνω το ντρέσινγκ και την αφήνουμε για 1 ώρα.2. Ψιλοκόβουμε τα ασπράδια των αυγών και τα ανακατεύουμε με τη σελινόριζα. Ρίχνουμε από πάνω τους κρόκους των αβγών τριμένους. Ρίχνουμε και το μαϊντανό και σερβίρουμε.