Σάλτσα ζυμαρικού με μοτσαρέλα και αντσούγες
Ο διαβολάκος αυτός χρησιμοποιεί αρκετούς κρόκους αβγού, που μαγειρεύονται μέσα στο καυτό ζυμαρικό,
ενώ το σήζονινγκ προέρχεται από την αντσούγα.
ενώ το σήζονινγκ προέρχεται από την αντσούγα.
Υλικά
2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
3 κρόκοι αβγού αλαφρά κτυπημένοι
4 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε μικρά κομμάτια
1/2 φλιτζ. τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε λωρίδες
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά, ρυθμίζουμε το σήζονινγκ με μαύρο πιπέρι, ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω σε καυτό, στραγγισμένο ζυμαρικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
|