Υλικά
30 γρ. αντσούγες από κονσέρβα στραγγισμένες σε χαρτί κουζίνας.
4 κουταλιές βούτυρο
1 φλιτζ. κτυπητή κρέμα
μαϊντανός κομμένος για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις αντσούγες ανακατεύοντάς τες μέσα στο καυτό λιωμένο βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την κρέμα, αφήνουμε να πάρει ελαφριά βράση και τη σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Περιχύνουμε το ζυμαρικό, ανακατεύουμε, ρίχνουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε. Ζυμαρικό: Σπαγγετίνι.
|