Υλικά
1 πακέτο ριγκατόνι
500 γρ ντομάτα στον τρίφτη
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες
1 κρεμμύδι
λίγο σκόρδο (1 με 2 σκελίδες)
ελαιόλαδο
2 κουταλιές κάππαρη
αλάτι
πιπέρι
500 γρ ντομάτα στον τρίφτη
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες
1 κρεμμύδι
λίγο σκόρδο (1 με 2 σκελίδες)
ελαιόλαδο
2 κουταλιές κάππαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε κομματάκια.Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να χρυσίσουν.
Ρίχνουμε την ντομάτα και βράζουμε 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις ελιές, την κάππαρη, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
Βράζουμε το ριγκατόνι σύμφωνα με τη συσκευασία, το στραγγίζουμε, το ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις.
|