Προφιτερόλ με κρεμά κάστανο
Μια παραλλαγή του Γαλλικού προφιτερόλ που αντί για γέμιση βανίλια παγωτό έχει γέμιση κρέμας κάστανου.
Υλικά
25 σουδάκια (έχω δώσει 2 συνταγές, δοκιμάστε όποια θέλετε)
Για την κρέμα κάστανου:
2 κούπες κάστανα βρασμένα αποφλοιωμένα. (Υπάρχουν και έτοιμα άλλα στα σούπερ μάρκετς άλλα ας είναι από κάστανα που βράσαμε εμείς κι όχι έτοιμα γιατί το θέλουμε ζεστό)
2 φλ. γάλα εβαπορέ καυτό
3 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 κλωναράκι βανίλιας (τα αρωματικά σποράκια του).
Για τη σος σοκολατής:
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
250 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο(κομματιασμένη)
Για την κρέμα κάστανου:
2 κούπες κάστανα βρασμένα αποφλοιωμένα. (Υπάρχουν και έτοιμα άλλα στα σούπερ μάρκετς άλλα ας είναι από κάστανα που βράσαμε εμείς κι όχι έτοιμα γιατί το θέλουμε ζεστό)
2 φλ. γάλα εβαπορέ καυτό
3 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 κλωναράκι βανίλιας (τα αρωματικά σποράκια του).
Για τη σος σοκολατής:
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
250 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο(κομματιασμένη)