Υλικά (1 φλιτζάνι)
200 γρ. ελιές πράσινες
8 φύλλα δυόσμος φρέσκος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες καυτερές πιπεριές
1 κουταλιά μέλι θυμαρίσιο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μη θυμαρίσιο)
1/2 κουταλάκι αλάτι
8 φύλλα δυόσμος φρέσκος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες καυτερές πιπεριές
1 κουταλιά μέλι θυμαρίσιο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μη θυμαρίσιο)
1/2 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Τα λιώνουμε όλα μαζί στο μπλέντερ μέχρι να σχηματισθεί ομοιόμορφος πολτός. Το κρυώνουμε στο ψυγείο.
|