Σαλάτα μαρούλι με ραπανάκια, ελιές και μέντα 4 ψήφοι

Σαλάτα μαρούλι με ραπανάκια, ελιές και μέντα
 
 

Υλικά (2 μερίδες)

1/8 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο και κοπανιστό με λίγο αλάτι
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο
τα μικρά εσωτερικά φύλλα ενός μαρουλιού
4 ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες σε φέτες
3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά κομμάτια
1 κουταλάκι φρέσκα φύλλα μέντας κομμένα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ κτυπάμε μαζί το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μαρούλι, τις ελιές, τα ραπανάκια και τη μέντα και ανακατεύουμε για αναμιχθούν καλά.
3 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες