Ορεκιέτε με μπρόκολα και συκωτάκια κοτόπουλου 1 ψήφοι

Ορεκιέτε με μπρόκολα και συκωτάκια κοτόπουλου
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ. ορεκιέτες (αυτάκια) ή πεταλούδες, φουζίλι ή νιόκι.
800 γρ. μπρόκολο πλυμένα (μόνο τα ανθάκια)
250 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου
1 μεγάλο κρεμμύδι
50 γρ. βούτυρο
2 κουταλιές λάδι
λίγο πιπέρι καγιέν
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

1. Τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι με το βούτυρο σε τηγάνι. Μετά προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα συκωτάκια και τα σοτάρουμε όλα μαζί για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και πιπέρι καγιέν.Τα διατηρούμε όλα ζεστά.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό με τα μπρόκολα. Ανακατεύουμε τα συκωτάκια και με το λάδι.Σερβίρουμε αμέσως.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες