Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. ορεκιέτες (αυτάκια) ή πεταλούδες, φουζίλι ή νιόκι.
800 γρ. μπρόκολο πλυμένα (μόνο τα ανθάκια)
250 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου
1 μεγάλο κρεμμύδι
50 γρ. βούτυρο
2 κουταλιές λάδι
λίγο πιπέρι καγιέν
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι με το βούτυρο σε τηγάνι. Μετά προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα συκωτάκια και τα σοτάρουμε όλα μαζί για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και πιπέρι καγιέν.Τα διατηρούμε όλα ζεστά.2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό με τα μπρόκολα. Ανακατεύουμε τα συκωτάκια και με το λάδι.Σερβίρουμε αμέσως.