1 μεγάλη πατάτα
250 γρ σπαράγγια
4 αυγά
250 γρ. φέτα σε κυβάκια
2 κ. σ. στραγγιστό γιαούρτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τη πατάτα, τη βάζουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο. Όταν είναι μισοτηγανισμένες οι πατάτες ρίχνουμε και τα σπαράγγια. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη φέτα, το γιαούρτι και πιπέρι και χτυπάμε λίγο ακόμα. Τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι και σκεπάζουμε με ένα καπάκι. Αν χρειαστεί τη γυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και μόλις μαγειρευτεί το αυγό η ομελέτα μας είναι έτοιμη.