Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. λιγκουίνια ή φετουτσίνια ή άλλο μακρύ ζυμαρικό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. κίτρινη κολοκύθα κομμένη σε μπουκιές
1 φλιτζ. κολοκυθάκια κομμένα σε «μισοφέγγαρα» πάχους 0,5 εκ.
3/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. κίτρινη κολοκύθα κομμένη σε μπουκιές
1 φλιτζ. κολοκυθάκια κομμένα σε «μισοφέγγαρα» πάχους 0,5 εκ.
3/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι ή χύτρα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Δυναμώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κολοκύθα και τα κολοκυθάκια και τηγανίζουμε ανακατεύοντας για 6-8 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να σκουρύνουν ελαφρά.2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως κατ? ευθείαν από το τηγάνι ρίχνοντας παρμεζάνα σε κάθε πιάτο.