Υλικά (12 μερίδες)
1 φύλλο κρούστας ή σφολιάτας
1 κούπα σιμιγδάλι
1 κούπα ζάχαρη
250 γρ. βιτάμ
1 λίτρο γάλα
βανίλιες
1 αυγό
1 κούπα σιμιγδάλι
1 κούπα ζάχαρη
250 γρ. βιτάμ
1 λίτρο γάλα
βανίλιες
1 αυγό
Εκτέλεση
Λιώνουμε τα 225 γρ. βιτάμ σε ένα κατσαρολάκι. Μόλις λιώσει ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το αφήνουμε μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνουμε το γάλα που το έχουμε ζεστάνει και την ζάχαρη με τις βανίλιες και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.Ανοίγουμε το φύλλο και το στρώνουμε ένα ένα βουτυρώνοντας με τα 25 γρ. βιτάμ που μας έχουν μείνει. Βάζουμε περίπου μισά μισά τα φύλλα. Αφού έχουμε απλώσει τα μισά φύλλα πάμε στο μείγμα μας και ρίχνουμε το αυγό και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα μας στο ταψάκι που έχουμε στρώσει τα φύλλα, ρίχνουμε από πάνω λίγο κανέλα και στρώνουμε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα.
Ψήνουμε στους 1Θ0 για 20 λεπτά περίπου, κόβουμε και ρίχνουμε κανέλα και ζάχαρη αχνή και είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία!