Υλικά (4)
2 μέτριες πατάτες
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κούπα αρακά
2 καρότα
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 μπίρα
αλάτι - πιπέρι
λάδι
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κούπα αρακά
2 καρότα
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 μπίρα
αλάτι - πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
-βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια-ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τρίβουμε τα καρότα
-τα τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά
-προσθέτουμε τον αρακά και τσιγαρίζουμε για αλλά 2-3 λεπτά
-σε ένα μπολ φτιάχνουμε χυλό ανακατεύοντας το αλεύρι με την μπίρα
-ρίχνουμε στο χυλό τα τσιγαρισμένα λαχανικά, της βρασμένες πατάτες, το αλάτι και το πιπέρι
-ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν οι πατάτες και να γίνουν ένα μείγμα.
-πλάθουμε σε σχήμα μπιφτεκιού και τα ψήνουμε στο φούρνο